Loke header

Fordonskameror och Backkameror

Fordonskameror och Backkameror för tuffa miljöer

Alla priser är exklusive moms.

Paket MUNIN-M1/70

Paket MUNIN-M1/70Paket: MUNIN-M1/70

Robust och extremt tålig kamera i IP-69K syrafast stålkapsling. Reptåligt 6mm härdglas. Finns i utförande som backkamera, krankamera, truckkamera, stativkamera mm. MIL-spec kontaktdon som standard. Vibrationsskydd 15G. Högupplösande CCD kameramodul.
7 tums ljusstark industrimonitor i plåt, med VESA-fäste för stadig montering. 24V system med externt spänningsfilter för säker och störningsfri drift. Kablage offereras per löpmeter.

Pris: från 10 000:-
Paket Industri-1

Paket Industri-1Paket: INDUSTRI-1/70

Universalsystemet för nästan alla fordon, från lätt till medeltung industri. Liten smidig färgkamera i aluminium. Fler kamera-alternativ finns. 7 tums platt och smidig monitor för 2 kameror. 12-24V matning. 10m kablage med snabbkontakter för enkel montering. Längre kablage, kabelvindor för truck etc, samt trailerkabel finns som tillbehör. Monitorn är förberedd med högtalare för kameraoption med mikrofon.

Pris: från 4 800:-
Paket WIRELESS-D1/70

Paket Industri-1Paket: WIRELESS-D1/70

Ny trådlös digital överföringsteknik som eliminerar störningar och ökar räckvidden! 7-tums smidig och ljusstark monitor för 12-24V med inbyggd mottagare för upp till 4 kameror. Individuellt speglingsbar bild. (Finns även med Quad-visning) Färgkamera i kraftigt aluminiumhus. Kameran kan anslutas till 12-24V.

Pris: från 5 100:-
M1.pdf

M1.pdfKamera: M-1

Robust och extremt tålig kamera i IP-69K syrafast stålkapsling. Reptåligt 6mm härdglas. Finns i utförande som backkamera, krankamera, truckkamera, stativkamera mm. MIL-spec kontaktdon som standard. Vibrationsskydd 15G. Högupplösande CCD kameramodul. Eluppvärmt kamerahus. Klarar både kyla och värme.

Pris: från 5 200:-
Backkamera BK-10

Backkamera BK-10Kamera: BK-10

Liten stryktålig universalkamera i pressgjuten aluminium och med fästelement i syrafast stål. IP-68. Passar som backkamera, stativkamera för truck etc. Sony färg CCD för bästa bild. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Finns med bildvinkel från vidvinkel till tele.

Pris: från 2 200:-
Backkamera BK-20

Backkamera BK-20Kamera: BK-20

Robust universalkamera i pressgjuten aluminium och med fästelement i syrafast stål.
IP-68. Passar som backkamera, krankamera, stativkamera för truck etc. Sony färg CCD för bästa bild. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Finns med bildvinkel från vidvinkel till tele.

Pris: från 2 200:-
Backkamera BK20A med ljud

Backkamera BK-20A med ljudKamera: BK-20A

Robust universalkamera i pressgjuten aluminium och med fästelement i syrafast stål.
IP-67. Känslig mikrofon. Passar som backkamera, krankamera, stativkamera för truck etc. Sony färg CCD för bästa bild. Eluppvärmt kamerahus. BNC, RCA och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Finns med bildvinkel från vidvinkel till tele.

Pris: från 2 400:-
Backkamera BK-20IR med IR-belysning

Backkamera BK-20IR med IR-belysningKamera: BK-20IR

Robust universalkamera i pressgjuten aluminium och med fästelement i syrafast stål.
IP-68. Inbyggda IR-dioder för mörkerseende. Passar som backkamera, krankamera, stativkamera för truck etc. Sony färg CCD för bästa bild. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Finns med bildvinkel från vidvinkel till normal.

Pris: från 2 400:-
Titthålskamera BK-30

Titthålskamera BK-30Kamera: BK-30

Titthålskamera i pressgjuten aluminium. Färgkamera med 420 TV-linjer.
IP-67. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Bildvinkel: Vidvinkel (120 gr)
Diameter: 48mm. Längd: 42mm. Montagehål endast 20mm.
Pris: från 1 800:-
Titthålskamera BK-40 för buss etc

Titthålskamera BK-40Kamera: BK-40

Titthålskamera i pressgjuten aluminium. Färgkamera med 380 TV-linjer. IP-67. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Bildvinkel: Vidvinkel (120 gr)
Diameter: 34mm. Längd: 72mm. Montagehål: 28mm.

Pris: från 1 800:-
Gaffelspetskamera och stativkamera för truckar FK-20

Gaffelspetskamera stativkamera FK-20Kamera: FK-20

Gaffelspetskamera - Titthålskamera i pressgjuten aluminium. IP-67. Framtagen för montage i gaffelspets på gaffeltruck. Färgkamera med 420 TV-linjer. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra kamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Finns med bildvinkel från vidvinkel till tele. Diameter: 22mm. Längd: 68mm. Montagehål: 20mm

Pris: från 2 800:-
Fordonskamera Sidkamera FK-30

Fordonskamera Sidkamera FK-30Kamera: FK-30

Sidkamera i pressgjuten aluminium. Passar sopbil, buss, utryckningsfordon etc.
Robust färgkamera med 420 TV-linjer. IP-67. Eluppvärmt kamerahus. BNC och DC-plugg som standard, men finns även med kontaktdon för våra backkamerasystem. Adapter finns som tillbehör för anslutning till annat fabrikat av kamerasystem. Bildvinkel: Normal (70 gr) Mått: 61x61x83mm
Pris: från 2 400:-
Tailerkabel komplett trailersats trailerkit

TrailerkabelTrailerkabel: TRAIL-1, TRAIL-2

Trailerset komplett med passande kontaktdon för våra kamerasystem. Koppling mellan bil och släp, enklare alternativ till kabelvinda på gaffeltruck etc. Finns för en eller flera kameror. 1-5m

Pris: från 1 600:-
Mobil Quad - Split för 2-4 kameror

Mobil quadQuad-Split: MQ-40

Mobil QUAD-SPLIT-SWITCH för tuff drift i alla typer av fordon. 4 kameror kan styras med givarsignaler för individuell inkoppling av backkamera, sidkamera etc eller visning av fyra kameror samtidigt, alternativt 2 st sida vid sida i helbild. OSD-meny för skräddarsydd setup. Programmeringsdosa ingår. In- och utgångar passande våra kamerasystem eller RCA för generell inkoppling av annan utrustning. 12-24V matning. 10m kablage med snabbkontakter för enkel montering. Mått: 169x103x40mm

Pris: 3 200:-
2 kanalers Mobil DVR för SD-kort

2 kanalers mobil DVR för SD-kortDVR: MDVR-757

Mobil DVR. Spelar in två kameror samtidigt på två SD-kort. Max kapacitet 2x32Gb.
Videoformat: ASF. Robust och vibrationstålig konstruktion med många finesser. Låsbara SD-kortplatser med nyckel. OSD-meny. 12-24V matning. Inbyggd spänningsförsörjning av externa kameror via medföljande kablage (RCA+dc-plug) . Fjärrkontroll, programmeringsdosa, kablage och manual medföljer. Mått: 140x170x45mm

Pris: 3 200:-